PIZZALIJN 020

PIZZALIJN 020 Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 184 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzalijn 020. Meer weten? Ontdek meer

21 apr 2022 om 6:12 Mijn eten nooit ontvangen, en ze nemen de telefoon niet op. Erg belachelijk
19 apr 2022 om 5:02 Heb me bestelling niet eens gekrege k bestel al 2 weken niemand is gekomen jammer man echt jammer vond het ook nog lekker maarjah niemand is al weken niet gekomen heel jammee echt heel jammer
17 apr 2022 om 6:04 Nooit mijn eten ontvangen. Geen gehoor bij bellen.
6 apr 2022 om 9:06 We hebben na 6 uur nog steeds geen eten ontvangen en wel betaald…..
6 apr 2022 om 7:31 WAT EEN KK HOEREZONEN, heb hier eten besteld en heb niks binnen gekregen en heb wel betaald hier niks halen want je gaat je eten niet krijgen en zijn ook niet te bereiken, ik hoop dat hun moeders helemaal de tyfus in verkracht worden door 12 man
6 apr 2022 om 4:37 Bestelling nooit bezorgd, zaak onbereikbaar. Betrouwbaarheid van deze tent: 0,0%.
25 mrt 2022 om 10:22 Nooit mijn eten ontvangen! En als ik naar het restaurant bel neemt niemand op.
24 mrt 2022 om 18:11 Heb betaald en geen moer ontvangen! Werk notabene als security bij een hotel en jullie flikken mij dit, wil zsm gecompenseerd worden! Voor nu krijgen jullie -0,1 als cijfer!
22 mrt 2022 om 10:36 patat in de kapsalons waren oud en hard weinig garnalen waarvoor je betaald en een uur wachten voor 2 kapsalon. in 1 slechte zin slecht. Wel aardige bezorger
19 mrt 2022 om 10:55 Kapsalon was wel te doen alleen geen saus terwijl je dubbel Knoflook kan aanvinken
12 mrt 2022 om 2:15 Super gegeten!!
11 mrt 2022 om 2:47 pasta had geen smaak en kapsalon was wel ok maar er zat geen knoflooksaus bij. Kapsalon zonder knoflooksaus is ook niet te vreten. was wel gewoon op tijd bezorgd.